Follow us on Social Media

https://www.youtube.com/channel/UCtPyjSVoM_p86pdGJFISIzA https://www.instagram.com/theshipslogg/ https://twitter.com/CaptainsHangout mailto:theshipslogg@gmail.com

Fun Friday Foto



____________

Visit our archive and check out more interesting articles from The Ship's Log by clicking here

If you found this article useful, use the space below to subscribe and you will be notified by email every time a new article is published in The Ship's Logg. Don't forget to check your email afterwards for a subscription verification email from Feedburner. Your email address will only be used for notifying you when updates are made to The Ship's Logg.


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Comments

  1. Rakı fiyatları üstünden alınan Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV), yeni yılla birlikte %13.48 zam yapıldı. 3 Ocak 2020 ile birlikte rakı fiyatları da dahil olmak üzere birçok alkol fiyatında yeniden yükselme yaşandı.
    Bizler de, alkol fiyatlarına yapılan bu vergi zammından sonra, değerli ziyaretçilerimiz için güncel rakı fiyatları 2020 sitemizin araştırman editörleri vesilesiyle araştırdık, anlaşılır ve açık bir şekilde listeledik.

    ReplyDelete
  2. 2020 yılının gelişi ile birlikte Migros ve diğer marketlerde yaşanacak hareketliliği tahmin edebiliyorsunuz. Yeni yıl gecesi 365 günlük yılın en çok alkol tüketildiğini de biliyoruz. Bu günlerde bir çok farklı yerde fiyatlar değişebilmekte ve fırsatçılar da yüksek fiyatlara alkol satmaya çalışmaktadırlar. Ayrıca bununla birlikte sahte alkol satışları gibi riskli durumların da varlığı göz ardı edilmemelidir. İşte güncel viski fiyatı ararken migros'taki viski fiyatlarının hem kolay ve hızlı satın alım açısından yardımı hem de fiyatlarının kolay öğrenilebilir olması ve açık fiyat yer alan etiketler sayesinde herkese, her bölgede aynı fiyat verilmesi gibi artıları sebebiyle migros viski fiyatları viski satın almak isteyenlerin en çok öğrenmek istediği bilgiler arasındadır. Teknolojik jet kasalar bile bu yoğunluğa yetişemeyip, sizi kuyruklarda beklemek zorunda bırakacak. Migros'ta Kuyruk beklemeyi bırakın fiyat okumak için bile harcayacağınız vakit sizi sizden alacaktır buna eminiz. İşte size 2020 yılına girerken Migros'larda verilen alkol fiyatlarının, en önemlisi viski fiyatlarının güncel olarak teknoloji yani internet siteleri aracılığı ile takip edebileceği fikrini veren makalemiz!

    Bakkal, market, tekel shop, vb yerlerde verilen fiyatlar bölgeden bölgeye, hatta yan yana iki markette bile değişebilmekte. Bu sebeple alkol alışverişi öncesi, viski almayı düşündüğünüz zamanlarda yardımınıza koşan öncelikli olarak Migros viski fiyatları araştırması yapmak oluyor. Fiyat indiyse de migros fiyatları hemen iniyor, fiyatlar arttıysa, yani zam geldiyse de ilk olarak migros'taki fiyatlar yükseliyor. İşte bu denklem içinde bizi en uygun viski fiyatına ulaştıracak olan migros viski fiyatlarına bakmadan hiç bir yerden alışveriş yapmıyoruz.
    Yılbaşı gecesi tekel dükkanlarında, bakkalarda ve marketlerde, süpermarketlerde yapılacak alkol satışlarının fiyatlarının canlı olarak verildiği viskifiyatlari.org sitesi sayesinde büyük bir zahmetten kurtulup viski fiyatlarını en sağlam kaynak migros fiyatlarından bu site sayesinde öğrenebilirsiniz. Alkol tüketiminin kontrol altında, sorumlulukla ve çevreye ve en önemlisi kendi sağlımıza karşı büyük bir sorumlulukla yapılması ve çevrenin de düşünülerek tüketimin gerçekleştirilmesi, özgürlüğümüzün başkalarının özgürlüğünün başladığı yerde bittiği konusunda kesinlikle kendimize sahip çıkmamız gerektiğini unutmamalıyız...

    Yılbaşı gecesi ya da sonrası viski fiyatlarının güncel halini bu siteden takip edebilir ve belirttiğimiz gibi güncellemenin ilk geldiği fiyatlarda indirimleri de ilk olarak migros viski fiyatlarından bulabileceğinizi hatırlatırız.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Boating Maintenance Items That are Commonly Ignored

Hydrolock - What is it and How to Prevent it. (Written by Captain Frank Taylor)

Do It Yourself - Fixing a Shower Sump on Your Boat